Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-09@03:06:45 GMT

39 ایرانی در بین یک درصد دانشمندان برتر جهان

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۵۷۴۳۳

نتایج جدید رتبه‌بندی دانشمندان جهان در سال 2017 اعلام شد و نام دانشمندان برجسته علوم پزشکی ایرانی در میان یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبربه نقل از خبرگزاری صداوسیما، نتایج جدید رتبه‌بندی دانشمندان، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برتر دنیا مربوط به ماه مارس سال ۲۰۱۷ میلادی نظام رتبه‌بندی ESI یا همان Essential Science Indicators اعلام شده است و تعداد دانشمندان برتر علوم پزشکی کشور که در گروه یک درصد دانشمندان پُراستناد دنیا قرار گرفته‌اند به ۳۹ نفر افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهم دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از این دانشمندان، شامل ۲۲ نفر از دانشگاه علوم پزشکی تهران، سه نفر از دانشگاه‌های علوم پزشکی تبریز، مشهد و بقیه‌الله، دو نفر از هریک از دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، اصفهان، شیراز و یک نفر از هریک از دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و زنجان است.

بر اساس اعلام گروه علم‌سنجی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، مبنای این رتبه‌بندی گردآوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات یک درصد مقالات دارای بیشترین استنادات در پایگاه اطلاعاتی ISI Web of Sciences در فاصله ۱۰ سال و ۱۲ ماه از اول ژانویه ۲۰۰۶ تا پایان دسامبر ۲۰۱۶ بوده است و اطلاعات آن هر دوماه یک بار روزآمد می‌شود.

فهرست دانشمندان یک درصد پُراستناد برتر علوم پزشکی کشور در ماه مارس ۲۰۱۷ نظام رتبه‌بندی بین‌المللی ESI در دو شکل براساس رتبه برحسب تعداد استنادات در کل مقالات و موضوعات (All Fields) مرتب شده است و سپس فهرست دانشمندان یک درصد برتر علوم پزشکی کشور به تفکیک رشته موضوعی مقالات آنها مرتب شده است.

بر اساس فهرست دانشمندان یک درصد برتر علوم پزشکی کشور به تفکیک رشته موضوعی برحسب تعداد استناد نسخه ماه مارس سال ۲۰۱۷ نظام رتبه‌بندی بین‌المللی ESI Essential Science Indicators ، دکتر فرشاد فرزادفر، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های غیرواگیر پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران، در سطح جهانی موفق به کسب رتبه جهانی 566 در حوزه پزشکی بالینی در میان تمام دانشمندان جهانی این رشته و در میان دانشمندان ایرانی گروه پزشکی در رتبه نخست قرار گرفته‌ است.

دکتر فرزادفر، رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های غیرواگیر پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران و محقق برگزیده علوم بالینی و سلامت جشنواره‌های مختلف کشور برای چهارمین سال متوالی است که در میان یک درصد دانشمندان برجسته جهان قرار می‌گیرد.

لازم به ذکر است در گزارش رتبه‌بندی بین‌المللی ESI در ماه مه سال 2016 میلادی نیز وی موفق به کسب عنوان یک درصد برتر دانشمندان دنیا شده بود.

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۵۷۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، احمد علیجانپور در این زمینه اظهار کرد: نتایج رتبه بندی منطقه‌ای نسخه ۲۰۲۴ نظام معتبر رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی تایمز به تازگی اعلام شده است و طبق این رتبه بندی، دانشگاه ارومیه با ۱۵۰ پله ارتقا نسبت به نسخه ۲۰۲۳، از رتبه ۴۰۰-۳۵۱ به رتبه ۲۵۰-۲۰۱ در بین دانشگاه‌های آسیایی صعود کرده است.

وی افزود: روند تغییرات جایگاه دانشگاه ارومیه نیز طبق این نظام رتبه بندی در بین دانشگاه‌های بین المللی و ملی نشان داده شده است که یک هزار و ۱۲۷ دانشگاه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند.

وی ادامه داد: نظام رتبه بندی «THE» یکی از بزرگترین و قدیمی‌ترین نظام‌های رتبه بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در سطح جهان است که در نسخه ۲۰۲۴، تعداد یک هزار و ۱۲۷ مؤسسه آموزش عالی در منطقه‌ی آسیا در آن نمایه و رتبه بندی شده‌اند و از این میان تعداد ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ کشور حضور دارند.

رئیس دانشگاه ارومیه با بیان اینکه از ایران نیز ۷۵ مؤسسه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند، افزود: طبق این رتبه بندی بین المللی، وضعیت رتبه دانشگاه در بین دانشگاه‌های جامع ایران ارتقا یافته است.

علیجانپور اضافه کرد: دانشگاه ارومیه بین کل مؤسسات ملی از رتبه ۴۴ به رتبه ۱۵ و در بین دانشگاه‌های جامع بعد از دانشگاه‌های تهران، تبریز، شیراز و فردوسی مشهد که جایگاه رتبه بندی آنها بالاتر است، به همراه دانشگاه کاشان در سبد رتبه‌ای مشترک ۲۵۰-۲۰۱ قرار دارد.

کد خبر 6099922

دیگر خبرها

  • کسب رتبه دوم کشوری در هفدهمین جشنواره شهید مطهری
  • دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند
  • دانشگاه کاشان درجایگاه سوم انتشار مقالات رتبه بندی آسیایی تایمز
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی