Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه تبریز با برخورداری از امکانات منحصر بفرد علمی در خدمت پژوهشگران است. تا کنون ۵ نفر به عنوان دانشمند جهان اسلام معرفی از این دانشگاه معرفی شده‌اند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدیه حسینی نسب؛ داوطلبان کنکوری که اکنون در فکر انتخاب شهر و رشته برای تحصیل در مقطعی جدیدتر از زندگی خود هستند، نباید و نمی‌توانند خود را از تحصیل در شهر‌های دیگر محروم کنند؛ اما حتما برای جلوگیری از آسیب‌های احتمالی زندگی در شهری جدید، باید دقت بیشتری در انتخاب داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانش آموزان دیروز و دانشجویان فردا برای کاهش این آسیب‌ها، نیازمند شناختی ولو اجمالی از دانشگاه‌های شهر‌های مختلف کشورمان هستند. 


خبرگزاری دانشجو در سلسله گزارش‌های کدام شهر، کدام دانشگاه بدنبال معرفی دانشگاه‌های مهم و برجسته کشورمان است.

دانشگاه تبریز

دانشگاه تبریز در سال ۱۳۲۶ با دو دانشکده ادبیات و پزشکی کار خود را آغاز کرد و در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، ۱۰پژوهشکده و گروه پژوهشی، ۵ قطب علمی، بیش از ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی ،۲۴۰۰۰ نفر دانشجو و ۱۰۰۰ نفر پرسنل اداری، در ۲۰۹ رشته دکتری تخصصی، ۳۲۲ رشته کارشناسی ارشد، ۱۶۴ رشته کارشناسی و ۴ رشته کاردانی به تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص اهتمام دارد.

 

این دانشگاه با برخورداری از امکانات منحصر بفرد علمی در شمال غرب کشور و با آزمایشگاه های بسیار مجهز در حوزه های مختلف، بیش از ۳۰۰ هزار جلد کتاب فیزیکی، هشتصدهزار کتاب دیجیتالی، بیش از ۲۵ نشریه علمی ، پژوهشی و اشتراک مجلات معتبر الکترونیکی و چاپی دنیا در خدمت پژوهشگران است و تا کنون ۳ نفر از اساتید آن بعنوان چهره ماندگار کشور، ۲۰ نفر بعنوان استاد و پژوهشگر نمونه کشوری و ۵ نفر بعنوان دانشمند جهان اسلام معرفی شده و تعداد زیادی از فارغ التحصیلان این دانشگاه در پست های مهم سیاسی و اجرائی کشور عهده دار مسئولیت هستند.

 

همچنین دانشگاه تبریز در عرصه بین المللی نیز بسیار فعال بوده و با دانشگاه های کشورهای مختلف جهان از جمله فرانسه، ایتالیا، آلمان، ژاپن، ترکیه، آذربایجان، تاجیکستان، قبرس، تایلند و... بیش از ۵۰ قرارداد و تفاهم نامه همکاری امضا کرد و در اتحادیه های بزرگ بین المللی از جمله اتحادیه دانشگاه های جهان (IAU)، اتحادیه دانشگاه های بین المللی (IUC) و اتحادیه دانشگاه های منطقه قفقاز(KUNIB) حضوری فعال دارد.

 

اساتید و دانشمندان برجسته بسیار زیادی در این دانشگاه مشغول تحقیق و تدریس هستند که تعداد زیادی از آنها عناوینی چون یک در صد دانشمندان برتر جهان، دانشمندان برتر جهان اسلام، چهره های ماندگار و اساتید پرتالیف کشور را کسب کرده اند. در سال های اخیر بیش از ۲۰ نفر از اساتید این دانشگاه به عنوان اساتید نمونه و استاد و پژوهشگر برتر کشوری انتخاب و معرفی شده اند.

 

دانشگاه تبریز؛ مادر پذیرایی علم آموزان

دانشگاه تبریز با دارا بودن 600 هکتار مساحت فضای سبز بسیار دلنشین و بیش از ۵۰ هزار اصله درخت در محیطی آرام و با داشتن چهارخوابگاه دانشجویی، چهارسالن غذاخوری، بازارچه دانشجویی، بانک، فروشگاه تعاونی مصرف و بوفه در اکثر دانشکده ها، آژانس، امکانات کپی و تکثیر در دانشکده ها و همچنین در مرکز دانشگاه، محیطی دلنشین را فراهم آورده تا دانشجویان فارغ از دغدغه تامین مایحتاج ضروری زندگی، با خیالی آسوده به کسب علم و دانش بپردازند. به عنوان یک دانشگاه بزرگ و مادر پذیرای علم آموزان از سراسر کشور است.

امکانات ورزشی با تجهیزات مجهز

ورزش برای سلامتی، نشاط و پر کردن اوقات فراغت دانشجویان بسیار مهم است. از این رو تربیت بدنی در دانشگاه تبریز از جایگاه ویژه ای برخوردار است. اماکن ورزشی با تجهیزات بسیار مجهز نظیر مجموعه ژیمنازیوم شامل سالن چند منظوره با ظرفیت چهار هزار نفر، سالن های تنیس روی میز،  شظرنج،  بدن سازی، سونا و جکوزی، دیوار سنگ نوردی، سالن دارت و وزرش های رزمی و ...از امکانات این دانشگاه است.

مجموعه استادیوم دانشگاه نیز شامل زمین چمن با ظرفیت ده هزار نفر، سالن کشتی،  ژیمناستیک، پیست دومیدانی،  سالن ورزش های رزمی،  زمین اسکیت روباز،  پیست دوچرخه سواری و زمین چمن مصنوعی  است.

ساخت خوابگاه با ظرفیت 650 دانشجو

دانشگاه تبریز دارای سه خوبگاه دولتی است که ظرفیت مجموع این خوابگاه‌ها ۴ هزار ۳۵۰ است. خوابگاه شهدا متعلق به خواهران که ۲ هزار ۳۷۴ نفردانشجو در آن سکونت دارند و خوابگاه فجر ۷۲۸ نفر و ولیعصر ۱ هزار ۲۳۸ نفر که مربوط به  آقایان است دانشجویان دانشگاه تبریز در آن ساکن هستند و همچنین خوابگاهی در شهرک امام خمینی وجود دارد که به خاطر دوری از دانشگاه و فرسوده بودن تعطیل است.

 

۷۸۸ نفر آن‌ها دانشجو آقا کارشناسی ارشد و  ۱ هزار ۲۱۷ دانشجویان کارشناسی آقا و همچنین ۲۵۱ نفر دانشجویان دکتری تخصصی خانم و ۱ هزارو ۳۵۴ نفر دانشجو کارشناسی ارشد خانم در این خوابگاه‌ها اقامت دارند.

با توجه به کمبود ظرفیت خوابگاه‌های دولتی دانشگاه تبریز قرار شده است خوابگاهی با ظرفتین ۶۵۰ نفر دانشجو در حال ساخت است که در مهر سال جاری افتتاح می‌شود. دو خوابگاه خود گردان خواهران که با ظرفیت ۱۵۹ نفر و خوابگاه برادران با ظرفیت ۳۸۴ نفر وجود دارد که البته دانشگاه نظارت کامل بر خوابگاه‌های خود گردان دارد. 

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز نشریه علمی خوابگاه دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۳۸۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تفاهم‌نامه‌ علمی، پژوهشی و فناوری با شرکت ساختمانی جاده امضا کرد.

این تفاهم‌نامه درراستای ایجاد و گسترش تعامل و همکاری‌های علمی - تحقیقاتی و آموزشی بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به نمایندگی آرش رنجبران و شرکت ساختمانی جاده به نمایندگی علی صدقی امضا شد.

راه‌اندازی واحد تحقیق، توسعه و توانمندسازی شرکت ساختمانی جاده و استفاده بهینه از توانمندی‌های علمی، فنی، آموزشی و پژوهشی از طریق سرای نوآوری اجتماعی و همکاری در زمینه برگزاری همایش مشترک و تشکیل دوره‌های تخصصی و آموزشی، انجام طرح‌های مشترک تحقیقاتی و مطالعاتی، همکاری در زمینه تألیف، ترجمه اسناد، کتب و مدارک علمی- آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی مشترک به‌منظور تربیت نیروی انسانی مشخص در مقاطع مختلف تحصیل، همکاری در زمینه دوره‌های کارآموزی و کارورزی دانشجویان و انجام پروژه‌های پژوهشی در قالب پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی و جهت‌دهی پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت نیاز‌های شرکت موضوعات این تفاهم‌نامه است.

این تفاهم‌نامه در چهار ماده و در دو نسخه به مدت یک سال به امضای طرفین رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق