Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی روز پنجشنبه گفت: بر اساس اعلام مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دکتر عزیز حبیبی ینگجه استاد گروه شیمی دانشکده علوم دانشگاه محقق اردبیلی،  بر اساس داده‌های منتشر شده از پایگاه طلایه‌داران علم تامسون رویترز  (ISI)  در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر ابوالفضل بضاعت‌پور افزود: انتخاب یک درصد برتر دانشمندان برتر جهان در ۲۲ حوزه موضوعی علوم و علوم اجتماعی صورت می‌گیرد و داده‌های مورد استفاده در تحلیل و انتخاب پژوهشگران یک درصد برتر از سامانه شاخص‌های اساسی علم ( ESI) و وب علوم (WOS) استخراج شده است.

او اظهارداشت: شاخص‌های نسبت تعداد کل استنادات به مقالات استناد کننده، تعداد متوسط خود استنادی به ازای هر مقاله و تخصص گرایی در ۱۰ سال اخیر از جمله مواردی است که در شناسایی پژوهشگران تاثیرگذار، مدنظر قرار گرفته است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ادامه‌داد: دکتر عزیز حبیبی ینگجه از فارغ‌التحصیلان شیمی دانشگاه صنعتی شریف و از پژوهشگران توانمند دانشگاه است که دارای بیش از ۱۹۰ مقاله معتبر علمی و پژوهشی (JCR) ، چندین کتاب تالیفی و ثبت اختراع تایید شده بوده و دارای ضریب بسیار عالی بهره‌وری و تاثیرگذاری علمی (h-index) برابر ۴۲ در WOS می‌باشد.
بضاعت‌پور گفت: ۴۰ درصد از ۳۹ مقاله پراستناد چاپ شده دانشگاه و ۵۰ درصد از ۴ مقاله داغ چاپ شده دانشگاه بر اساس نتایج درج شده در  WOS در ماه می ۲۰۲۰ ، از انتشارات این پژوهشگر است.
کسب عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه و استان طی چندین سال، انتخاب به عنوان شیمیدان برجسته کشور در سال ۹۶ توسط انجمن شیمی ایران، تقدیر توسط رییس انجمن نانوفناوری ایران به جهت چاپ مقالات داغ و پراستناد و عضویت در هیات تحریریه چند مجله علمی و پژوهشی از جمله افتخارات علمی دکتر عزیز حبیبی است.

برچسب‌ها دانشگاه محقق اردبیلی اردبیل دانشمندان جهانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه محقق اردبیلی اردبیل دانشمندان جهانی دانشگاه محقق اردبیلی اردبیل دانشمندان جهانی دانشگاه محقق اردبیلی یک درصد برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۳۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی و چالش‌های خانواده در جهان معاصر با عنوان «کرامت انسانی و جایگاه خانواده در عصر معاصر» چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود.

این نشست با حضور دانشگاهیان جهان اسلام و به همت کمیته بین‌الملل و دبیرخانه کنفرانس کرامت انسانی و با همکاری مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار خواهد شد.

در این نشست دکتر علی بدیری (عضو هیأت علمی دانشگاه کربلا)، دکتر زینب مسلم (عضو هیأت علمی دانشگاه کربلا) و دکتر جبار شجاعی (عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام و دبیر علمی نشست) حضور خواهند داشت.

علاقه‌مندان جهت حضور در این رویداد علمی که در روز چهارشنبه مورخ ۱۹/ ۰۲/ ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۳۰ برگزار خواهد شد، می‌توانند از لینک زیر استفاده نمایند:

https://meet.google.com/kqe-seqs-yaf

کد خبر 6099461 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • یکصد و سی و نهمین جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم برگزار شد
  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند
  • نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی برگزار می‌شود
  • ارسال ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • ارسال بیش از ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق رسید
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد