Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در یک سال و نیم اخیر تعداد دانشمندان یک درصد پراستناد برتر از این دانشگاه از ۷ نفر به ۱۶ نفر افزایش یافته است.

به گزارش قدس آنلاین،دکتر عبدالرسول رنگرزی بیان کرد:در  آخرین رتبه بندی  ESI دو تن از اعضای هیات علمی این دانشگاه، «دکتر فرزین هادی‌زاده و دکتر صغری مهری» از اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی توانستند در حوزه موضوعی داروشناسی و سم شناسی در جمع دانشمندان یک درصد پراستناد برتر جهان قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: افزایش تعداد دانشمندان یک درصد پراستناد برتر جهان از این دانشگاه نشان‌دهنده ارتقای کیفی پژوهش و تحقیقات و به دنبال آن افزایش میزان استنادات به مقالات اعضای هیات علمی دانشگاه است.

وی تصریح کرد: به لحاظ تعداد دانشمند یک درصد پراستناد برتر، پس از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶ نفر دانشمند یک درصد پراستناد برتر بیشترین تعداد را در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور داشته و پس از آن، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با ۹ نفر دانشمند یک درصد پراستناد برتر قرار دارد.

رنگرزی خاطرنشان کرد: نتایج نظام رتبه‌بندی ESI(شاخص‌های بنیادین علم) هر ۲ ماه بروزرسانی می‌شود و  معیار ارزیابی آن میزان استناد به مقالات منتشر شده در مجلات ISI است.

مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه مرجعیت علمی اولین بند از سیاست‌های کلان علم و فناوری کشور است و مورد رجوع قرار گرفتن یا همان استناد به تولید علم و مقالات دانشگاه از محورهای مهم مرجعیت علمی به شمار می‌رود، گفت: این استنادات به نوعی نشان‌دهنده اثرگذاری تولید علم دانشگاه می‌باشد که توسط سایر پژوهشگران مورد ارجاع قرار می‌گیرد.

منبع: فارس

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی دانشمندان یک درصد پراستناد برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد علمی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۸۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مراسم شصت و دومین جایزه البرز از ۵ دانشمند تقدیر شد که ۳ نفر آنها از دانشمندان بنام کشور و یک دانشمند زیر ۴۰ سال و جوان است.

اسامی این دانشمندان به این شرح است:

دکتر حسین بلندی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت و پدر ماهواره ایران است. وی همچنین مجری طراحی و ساخت ماهواره‌های نوید و ظفر بوده است.

دکتر شمس السادات زاهدی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و اولین بانوی دارای مدرک دکتری در رشته مدیریت است.

دکتر مسعود صلواتی نیاسر، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان و چهره برجسته نانوی ایران است.

دکتر  سید علی ملک حسینی، پدر پیوند کبد ایران است.

در بخش دانشمندان زیر ۴۰ سال و جوان جایزه البرز به دکتر امیرحسین آبادی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایزه البرز اعطا شد.

وی در تلاش است تا با استفاده از هوش مصنوعی روشی را برای تشخیص زودهنگام سرطان دستگاه گوارش ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • زمان واریز وام تحصیلی نیمسال دوم ۱۴۰۴-۱۴۰۳ دانشجویان علوم پزشکی
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد